Studenten Uitzendbureau Zwolle

Zoekt u flexibele werknemers die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in uw branche? En wilt u geen tijd besteden aan het werven en uitbetalen van nieuw personeel? Dan kunt u terecht bij Studenten Uitzendbureau Zwolle! Onze studenten zijn jong, flexibel inzetbaar en volgen een goede opleiding. De werving en de uitbetaling neemt ons studentuitzendbureau geheel uit handen.

Vrijheid in uw onderneming

Als ondernemer vindt u vrijheid waarschijnlijk erg belangrijk, maar een vrije dag kan helaas zomaar niet meer doorgaan door een zieke werknemer. Vaak is het moeilijk om op het laatste moment nog iemand anders te regelen en soms komt het zelfs voor dat u dan zelf de dienst moet overnemen. Dit soort situaties kunt u voorkomen door invalkrachten of tijdelijke uitzendkrachten in dienst te nemen.

Vrijheid staat bij studenten eveneens hoog in het vaandel en zij zijn daarom ook flexibel inzetbaar. Via Studenten Uitzendbureau Zwolle kunt u een student uitzendkracht aannemen voor een bepaalde periode waarin u het wat drukker heeft of als flexibele invalkracht. Zo heeft u nooit teveel of te weinig personeel op de werkvloer.

Uitzendkrachten met de juiste kennis

Natuurlijk wilt u dat uw personeelsleden over de juiste kennis beschikken voordat ze bij u aan het werk gaan. Het inzetten van gediplomeerde krachten brengt echter een aardig kostenplaatje met zich mee. Studenten zijn een stuk voordeliger en hebben ook de juiste kennis op hun vakgebied. Aangezien ze nog bezig zijn met hun studie, weten ze veel over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Zo kunt u profiteren van hun kennis tegen scherpe uurtarieven.

Studenten Uitzendbureau Zwolle heeft een database van meer dan 200.000 studenten. U kunt bij ons terecht voor student uitzendkrachten in diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan zorg medewerkers of horeca medewerkers, maar ook aan studenten die een studie volgen in de richting ICT of online marketing.

Hoe gaat Studenten Uitzendbureau Zwolle te werk?

Studenten Uitzendbureau Zwolle biedt ondernemingen diverse opties aan. De meeste ondernemers kiezen ervoor om al het werk aan ons uit te besteden en per gewerkt uur te betalen. Wij doen samen met u een online intake en dragen daarna zorg voor het opstellen van het functieprofiel, de werving en de voorselectie. Nadat wij een student uitzendkracht of meerdere uitzendkrachten voor u hebben gevonden, regelen wij eveneens de urenregistratie en de verloning. Zo heeft u hier helemaal geen omkijken naar.

Het is ook mogelijk om zelfstandig gebruik te maken van onze database, waarbij u een bepaald bedrag betaalt per vacature. U zult dan zelf een functieprofiel moeten opstellen en de vacature moeten plaatsen. Vervolgens behandelt u de sollicitaties en voert u de intakes met de studenten. De administratie en verloning dient u eveneens zelf te regelen.

Als laatste kunt u bij Studenten Uitzendbureau Zwolle terecht voor recruitment advies. Dit eenmalige pakket bestaat uit een gesprek op locatie waarbij u advies krijgt over online werving,

Google AdWords en hoger scoren in Google. Wij zullen dan ook een website scan uitvoeren.

Wilt u direct profiteren van alle voordelen van student uitzendkrachten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Studenten Uitzendbureau Zwolle!