Studenten Uitzendbureau Utrecht

Utrecht is misschien wel dé studentenstad van Nederland en telt door de combinatie van Hogescholen en universiteiten de meeste studenten. Voor bedrijven liggen hier een hoop mogelijkheden aangezien het inhuren van studenten laagdrempelig en goedkoop is. Door te kiezen voor studenten in plaats van normale arbeidskrachten kunt u een hoop geld besparen. Studenten uitzendbureau Utrecht helpt bij het vinden van de juiste studenten voor uw onderneming. Door onze unieke aanpak zijn wij in staat om eenvoudig een groep studenten te selecteren die interessant zijn voor uw bedrijf. In dit artikel gaan wij verder in op dit systeem en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Studenten Uitzendbureau Utrecht en het fantastische algoritme

In de loop der jaren heeft ons uitzendbureau duizenden studenten gevonden op Hogescholen en universiteiten in Utrecht. Dit doen wij nog steeds door een effectieve online media en social media marketing campagne. Daarnaast zijn wij als studenten uitzendbureau proactief aanwezig op de campussen en sponseren wij diverse events. De database bevat tegenwoordig meer dan 50,000 studenten uit de regio Utrecht, waardoor er altijd een geschikte student te vinden is voor uw onderneming.
Wanneer er een aanvraag binnenkomt van uw bedrijf gaan wij allereerst kijken naar uw bedrijfsactiviteiten. Er wordt gekeken naar de sector waar u in actief bent en naar andere factoren. Vervolgens worden deze factoren ingevoerd in ons algoritme, dat door de database spit om de juiste studenten te vinden. De studenten die geselecteerd zijn worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarna wij een aantal van deze studenten doorverwijzen naar uw bedrijf. U bent vervolgens de beslissende factor voor het kiezen van een student.

Waar kan ik een student voor inzetten?

Studenten zijn enorm flexibel en willen vaak werken tijdens de weekenden en de vakanties. Hierdoor zijn ze eenvoudig in te zetten op lastige dagen en kunnen ze daarnaast tal van werkzaamheden verrichten. Doordat deze groep studenten een hoge opleiding geniet kunnen zij zich eenvoudig aanpassen aan uw bedrijfscultuur.
Als bedrijf kunt u deze studenten niet alleen benutten voor hun kerntaak, maar ook voor het uitvoeren van social media marketing of online marketing. Dit zijn bijvoorbeeld twee bedrijfsonderdelen die voor bedrijven vaak lastig zijn. Studenten leren hier echter over op de hogeschool of universiteit waardoor ze uitstekend in staat zijn om deze taken te vervullen. Het is tevens mogelijk om een student in te huren die daadwerkelijk deze studie volgt, voor een perfecte aansluiting. Naast social media en online marketing bieden wij studenten aan die actief zijn in branches zoals olie en gas, 3D-printing, drones en meer. Hierdoor is er voor uw bedrijf altijd een student die in staat is uw bedrijfstaken uit te voeren.

Hoe zit het met administratie en betaling?

Het inhuren van een student via Studenten Uitzendbureau Utrecht gaat gepaard met immens veel voordelen, waaronder de administratieve rompslomp. Door een student via ons in te huren betaalt u alleen voor de gemaakte arbeidsuren van de studenten. Hiervan ontvangt u maandelijks één overzichtelijke factuur die inzage geeft in deze uren. Voor het sollicitatieproces en andere administratieve handeling betaalt u bij studenten uitzendbureau Utrecht geen extra kosten.