Studenten Uitzendbureau Tilburg

Net als tientallen andere steden in Nederland behoort Tilburg tot een studentenstad. Mede door de aanwezigheid van diverse hogescholen en een universiteit wonen hier duizenden studenten. Als bedrijf kunt u deze studenten uitermate goed gebruiken als uitzendkracht. De studenten beschikken immers over algemene kennis en ervaring met de nieuwste ontwikkeling. Dit kan voor elke sector en branche interessant zijn, omdat in Tilburg een breed scala aan vakken en opleidingen worden gegeven. Door te kiezen voor studenten uitzendbureau Tilburg bent u verzekerd van een geschikte student die uw bedrijfstaken kan uitvoeren.

Waarom een student als uitzendkracht?

Dit is een vraag die we vaak krijgen van potentiële klanten. De voordelen van studenten zijn heel simpel en duidelijk. Allereerst de kosten van een student, deze liggen aanzienlijk lager dan die van een normale uitzendkracht. Doordat de studenten daarnaast nog in een leerproces zit en kennis heeft van de laatste ontwikkeling rondom zijn studie kan hij een belangrijke kennisbron zijn voor uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een student die zich bezighoudt met online marketing. Dit is een sector waar veel normale uitzendkrachten nog niet mee bekend zijn, waardoor het inhuren van een student vrijwel noodzakelijk is. Daarnaast kunt u de studenten bijvoorbeeld inzetten voor het vervullen van uw bedrijfstaken en vervolgens ook om andere activiteiten te vervullen, zoals social media marketing en het schrijven van nieuwsbrieven.

Hoe vinden jullie de geschikte student?

Studenten uitzendbureau Tilburg heeft een grote database bestaande uit studenten en mensen die net klaar zijn met studeren. Deze studenten staan allemaal gerangschikt op leeftijd, studie, interesses en meer. Voor het werven van deze studenten zijn wij jarenlang bezig geweest (dit doen we natuurlijk nog steeds) met het werven van de studenten. Dit doen wij door actief te zijn op social media en andere online marketing activiteiten. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op de universiteit en hogescholen, waar wij onder andere posters ophangen waar onze website wordt vermeld. Doordat veel studenten interesse hebben in een bijbaantje dat flexibel is en relatief goed betaald melden een hoop studenten zich aan.

Hoe werkt een selectieprocedure?

Wanneer u van plan bent een student in te huren via studenten bureau Tilburg dient u allereerst uw bedrijf te omschrijven en de kerntaken uit te lichten. Daarna gaan we kijken naar de vacature(s) die u beschikbaar heeft voor de studenten. Vervolgens gaan wij door onze database spitten om de geschikte kandidaten te vinden. Hiervan ontvangen we een overzicht van studenten die handmatig worden bekeken, onder andere de interesses en het CV worden tijdens deze stap ingezien. Een selecte groep studenten wordt daarna uitgenodigd voor een intakegesprek op ons kantoor. Na het intakegesprek zullen wij een student selecteren die in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek bij uw bedrijf. Mocht deze student niet bevallen, dan zullen wij een andere student aanwijzen die geschikt is voor uw onderneming.

Student inzetten via studenten uitzendbureau Tilburg

De kosten van het inhuren van studenten via ons uitzendbureau zijn minimaal in vergelijking met de kosten van traditionele arbeidskrachten. Tevens wordt de gehele administratie bijgehouden door ons en krijgt u een keer per maand een factuur in de brievenbus. U dient bij studenten uitzendbureau Tilburg alleen maar de kosten van de gemaakte arbeidsuren te betalen, u betaalt dus niks voor het sollicitatieproces.