Studenten Uitzendbureau Rotterdam

Is uw onderneming gevestigd in de omgeving Rotterdam en zoekt u studenten die voor u aan de slag kunnen gaan? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten van Studenten Uitzendbureau Rotterdam! Wij kunnen voor u een vacature opstellen, de vacature verspreiden onder onze studenten database en zo de geschikte student vinden voor uw job. De uren registratie en de verloning van deze medewerkers kunnen wij eveneens voor u uit handen nemen.

Waarom zijn studenten een echte toevoeging voor uw onderneming?

Studenten zijn vaak op zoek naar een bijbaan voor enkele dagen per week of naar tijdelijk werk in de vakanties. Vrijheid in het werk is voor hen erg belangrijk, omdat ze naast de job ook nog een studie volgen. U krijgt hier echter ook veel vrijheid hiervoor terug! Zo kunt u studenten inhuren in hun vakanties als u het in die periodes wat drukker heeft of u kunt ze inzetten in het weekend. Ook is het mogelijk om ze enkel in te huren als invalkracht. Studenten zijn een echte toevoeging voor uw onderneming, omdat ze flexibel inzetbaar zijn.

Een andere reden om te kiezen voor studenten is het feit dat ze middels hun studie kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen. Ze zijn opgegroeid in een digitale wereld en kunnen daarom goed overweg met computers en smartphones. Studenten hebben een andere kijk op uw onderneming en komen met nieuwe ideeën voor het uitvoeren van de werkzaamheden. U kunt uw bedrijf een stukje jonger maken door studenten in te zetten!

Wat kan Studenten Uitzendbureau Rotterdam voor u betekenen?

Studenten Uitzendbureau Rotterdam gelooft dat vrijheid en flexibiliteit van belang zijn in elke onderneming. We willen bedrijven hiervan laten profiteren door ze te koppelen met de studenten in onze studenten database. Nadat u de online intake heeft gedaan, kunnen wij de vacature verspreiden onder onze uitzendkrachten. Daarna onderzoekt ons studentuitzendbureau welke kandidaat het beste matcht met uw onderneming en deze student kunt u dan in dienst nemen. Wij bieden u vervolgens nog een helpende hand met de urenregistratie en de verloning.

Duidelijke afspraken en lage kosten

Natuurlijk wilt u van tevoren weten wat Studenten Uitzendbureau Rotterdam precies voor u gaat doen. Op onze site vindt u een heldere uitleg van onze werkzaamheden en de tarieven die we hanteren. Zo weet u altijd exact waar u aan toe bent. Ons studentuitzendbureau hanteert geen hoge tarieven, zoals andere uitzendbureaus. Wij hebben namelijk geen kantoren en regelen alles online. Op deze manier kunnen we de kosten laag houden en u een laag uurtarief aanbieden. Verder hoeft u bij ons enkel per gewerkt uur te betalen, zodat u studenten ook eenvoudig voor een bepaalde periode kunt inzetten.

Wilt u ook uw voordeel opdoen met de flexibiliteit en kennis van jonge studenten? En tegelijkertijd profiteren van het gemak en de lage kosten van Studenten Uitzendbureau Rotterdam? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!