Studenten Uitzendbureau Maastricht

In het zuiden van het land bevindt zich de studentenstad Maastricht. Jaarlijks komen hier een hoop studenten bijeen uit Nederland, België en Duitsland. Door deze mengelmoes ontstaat er een interessant en innovatief milieu van slimme studenten. Deze studenten kunnen aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf, aangezien zij hedendaagse kennis over technologie hebben en bijzonder flexibel zijn. Vergeleken met traditionele uitzendkrachten zijn studenten ook nog eens een stuk goedkoper. Studenten uitzendbureau Maastricht helpt om een geschikte student voor uw onderneming te vinden.

Studenten uitzendbureau Maastricht vindt voor u de ideale uitzendkracht

Het vinden van een geschikte uitzendkracht kan enorm complex zijn en veel tijd vergeven, daarnaast gaan er vaak een hoop kosten mee gemoeid. Door studenten uitzendbureau Maastricht in te huren neemt u deze zorgen compleet uit handen. Wij kunnen naar uw bedrijf, de bedrijfscultuur en de diensten of producten die u levert en zoeken door vervolgens geschikte kandidaten bij. Dit doen wij door middel van onze grote database, die meer dan 50,000 studenten uit de regio Maastricht bevat. Door te kijken naar opleiding, interesses en leeftijden kunnen wij een interessante selectie aan studenten voordragen. Vervolgens wordt het CV van deze groep handmatig bekeken en wordt er een gesprek gevoerd via de telefoon. Uit deze potentiële groep worden een aantal studenten uitgenodigd voor een intakegesprek. Bevalt dit gesprek, dan wordt de student doorverwezen naar uw onderneming voor het officiële sollicitatiegesprek.

Studenten inhuren voor online activiteiten

Wilt u actiever worden op het internet, bijvoorbeeld via online marketing of social media? In dat geval kan een student de ideale schakel vormen die ook nog eens goedkoop en flexibel is. Doordat oudere werknemers en uitzendkrachten niet bekend zijn met deze technologie duurt het lang om dit personeel te trainen, waar ook weer eens kosten bij komen kijken. Een student is daarentegen bekend met deze technologieën en kan zijn kennis gemakkelijk in de praktijk brengen. Zo bent u niet alleen in het bezit van een flexibele en goedkope uitzendkracht, maar kan deze ook nog eens uitermate goed worden benut. Het is natuurlijk ook mogelijk om een student te laten assisteren bij de kerntaken van uw onderneming en in de overgebleven tijd de student te laten werken aan uw website of social media accounts om zo uw bekendheid te vergroten. Wanneer u hier een geschikte student voor vindt kan dit de kosten van uw onderneming enorm drukken, vooral omdat een marketing bureau hierdoor overbodig wordt.

Wat zijn de kosten die hiermee gemoeid gaan?

Voor uw bedrijf is het totale kostenplaatje enorm belangrijk, vandaar dat studenten uitzendbureau Maastricht hier goed op inspeelt. Wanneer u een student inhuurt via ons betaalt u alleen de gemaakte arbeidsuren van de student. Dit krijgt u iedere maand gepresenteerd in een overzichtelijke factuur waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. De kosten voor de selectieprocedure en andere administratieve verrichten worden allemaal bekostigd en uitgevoerd door ons uitzendbureau. Hierdoor kunt u zich optimaal blijven focussen op de dagelijkse bezigheden van uw onderneming.
Heeft u interesse in het inhuren van een student, dan kunt u contact opnemen met studenten uitzendbureau Maastricht voor een offerte.