Studenten Uitzendbureau Groningen

Studenten Uitzendbureau Groningen helpt het middel- en kleinbedrijf met het vinden van geschikte uitzendkrachten. Het inzetten van studenten heeft meerdere voordelen ten opzichte van een conventionele uitzendkracht.

Waarom studenten uitzendkrachten inhuren?

Door te kiezen voor studenten uitzendkrachten haalt u een hoop kennis en innovatie naar uw onderneming. De studenten zijn vaak flexibel inzetbaar en hebben kennis van de laatste technologische innovaties en nieuwtjes. Op deze manier zijn de studenten eenvoudig inzetbaar voor diverse taken binnen uw onderneming.
De studenten zijn hoogopgeleid en brengen dan ook een hoop kennis naar uw onderneming. Verder zijn deze uitzendkrachten relatief goedkoop vergeleken met andere arbeidskrachten. Doordat zij hoogopgeleid zijn kunnen zij zich eenvoudiger aanpassen aan de bedrijfscultuur en het inwerken gaat ook een stuk gemakkelijker.

Studenten werken tijdens weekenden en vakantie

Heeft u meer arbeidskrachten nodig in de weekenden en vakanties, dan kunnen studenten deze plekken uitstekend vullen. Door de flexibiliteit van de student willen zij vaak werken tijdens de vakanties en weekenden, om zo bij te klussen naast hun studie.

Studenten inzetten in nieuwe branches

Wilt u bedrijf actiever worden op social media of beginnen met online marketing, dan kan een studenten uitzendkracht de missende schakel zijn. Voor oudere werknemers is het lastig om deze markt te betreden, aangezien zij hiervoor onvoldoende kennis hebben ontwikkeld. Studenten daarentegen zijn opgegroeid met deze kennis en hebben daarnaast vakken gevolgd die aansluiten bij online marketing. Op deze manier kunnen studenten uitzendkrachten een positieve bijdrage leveren aan uw onderneming.
Het experimenten met opkomende technieken gaat daarnaast handig met inzetten van TU studenten, aangezien zij kennis hebben van de nieuwste software en technieken. Zo worden onze studenten momenteel ingezet voor projecten met zonne-energie, drones en 3D-printing. De bedrijven die deze studenten inzetten zijn over het algemeen zeer tevreden.

Geen zorgen over administratie

Het inhuren van uitzendkrachten gaat vaak gepaard met een hoop frustratie en administratie. Door studentenuitzendbureau Groningen in te huren worden deze zorgen uit handen genomen. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces en sturen een keer per maand een factuur naar uw onderneming. Deze factuur laat onder andere het aantal arbeidsuren en extra informatie zien. Wij brengen tevens alleen het aantal gewerkte uren van de studenten in rekening.

Intakegesprek met studenten

Uw bedrijf hoeft zich niet in te spannen tijdens het sollicitatieproces, dit wordt verzorgd door het uitzendbureau. Wij bekijken het CV van de student en kijken of de studie aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Vervolgens houden wij een intakegesprek met de student in kwestie, wanneer deze bevalt wordt uw onderneming gekoppeld aan de student.

Hierdoor bent u altijd verzekerd van een flexibel inzetbare student die kennis heeft van de branche waar u in actief bent. Studentenuitzendbureau Groningen is in het bezit van een database met meer dan 50,000 studenten, waardoor er altijd een student is die perfect aansluit bij uw bedrijf.
Heeft u interesse in onze diensten en arbeidskrachten dan kunt u via onze website contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.