Studenten Uitzendbureau Enschede

Studenten Uitzendbureau Enschede is een begrip in de wijde omgeving. Door onze immense database van meer dan 200,000 studenten zijn wij in staat om altijd een geschikte student te vinden die past bij de bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf. Middels een innovatief algoritme spitten we door de database om opzoek te gaan naar passende studenten, met studies die aansluiten bij uw bedrijf. Het inzetten van studenten als uitzendkrachten kent nog meer voordelen die voor vrijwel ieder bedrijf interessant zijn.

Studenten zijn flexibel en leergierig

De ervaringen van bedrijven die al gebruik maken van studenten uitzendkrachten zijn uitermate positief, vooral wanneer men kijkt naar de tevredenheid van traditionele uitzendkrachten. Studenten zijn niet alleen goedkoop, maar ook flexibel en leergierig. Door te kiezen voor studenten kunt u daarnaast een hoop leren van de technologische mogelijkheden en de laatste trends. Op het gebied van online marketing, internet ontwikkelingen en social media is het zelfs veel effectiever om studenten in te zetten in plaats van andere uitzendkrachten. Zij zijn op de hoogte van de trends en kunnen zich sneller aanpassen aan de werkzaamheden van uw bedrijf.

Studenten uitzendbureau Enschede proactieve werving

Ons studenten uitzendbureau Enschede houdt zich bezig met de werving van deze studenten. Dit doen wij door middel van online marketing middelen en een proactieve aanwezigheid op universiteiten en hogescholen. Door deze methodes beschikken wij over een enorme database met studenten en afgestudeerden hooggeschoolde. Wanneer u bij ons een aanvraag doet voor het werven van een studenten zullen wij allereerst een algoritme door onze database laten gaan. Dit algoritme filtert de voor u interessante studenten uit alle bestanden. Vervolgens zullen wij deze studenten zelf gaan bekijken om te kijken of deze passen bij uw bedrijf. Is dit het geval, dan worden de studenten uitgenodigd voor een intake gesprek. Pas wanneer wij er van overtuigd zijn dat deze student bij uw bedrijf past zult u de betreffende student ontvangen voor een sollicitatiegesprek.

Hoe werkt studenten uitzendbureau Enschede?

Als bedrijf betaalt u alleen voor de gewerkte uren van de studenten. Het sollicitatieproces en het vinden van de juiste studenten wordt geregeld door ons uitzendbureau, free of charge. Dit betekent dat u eenmaal per maand een factuur ontvangt met daarop de gewerkte uren van de betreffende studenten met uitgebreide informatie. Doordat u een student inschakelt via studentenbureau Enschede hoeft u verder geen administratieve handeling te verrichten, dit wordt gratis gedaan door onze medewerkers.

Wat is het addertje onder het gras?

Ons uitzendbureau is volledig transparant en er zullen dus geen extra kosten in rekening worden gebracht jegens uw bedrijf. Zoals hierboven vermeldt staat brengen wij alleen de kosten in rekening die gemaakt zijn door de studenten (lees: arbeidsuren). Deze arbeidsuren zijn uitgebreid gespecifieerd op de factuur die u maandelijks ontvangt van ons kantoor. Verder hoeft u zich niet druk te maken om andere zaken zoals belasting en verzekering en dergelijke. Studenten uitzendbureau Enschede is daardoor voor ieder bedrijf een aantrekkelijke keuze.