Studenten Uitzendbureau Eindhoven

Eindhoven staat bekend als de lichtstad. Vroeger was dit door het bedrijf Philips, maar tegenwoordig heeft deze stad de naam te danken aan de grote universiteiten die op technisch vlak vooruitstrevend zijn en internationale roem vergaren. Studenten komen van heinde en verre om aan deze universiteiten te studeren. Hierdoor hebben zich een hoop slimme koppen verzameld in een kleine stad. Wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Uitzendkrachten met enorm

veel kennis en tegen een aantrekkelijk tarief. Via student uitzendbureau Eindhoven kunt u zowel internationale als Nederlandse studenten inhuren om uw bedrijfstaken uit te voeren. Dit kan gaan om administratieve functies, maar ook om technische en complexe vraagstukken.

Aantrekkelijkheid van een studenten uitzendkracht

Studenten zijn niet alleen gemotiveerd en flexibel, maar zijn ook voor diverse taken in te zetten. Ze zitten nog steeds in een leerproces en kunnen daardoor uitstekend assisteren op verschillende vlakken binnen uw onderneming. Deze groep uitzendkrachten vindt het fijn om te werken in weekenden en vakanties, terwijl andere uitzendkrachten dit liever niet doen. Kijkend naar de opgebouwde kennis en het uurtarief van studenten zijn zij extreem goedkoop. Ook kunnen ze worden ingezet in opkomende en technologische sectoren zoals 3D-printing en drones. Op de universiteit worden ze hierover voorzien van de laatste informatie en technische mogelijkheden, waardoor ze uw onderneming uitstekend kunnen steunen.

Hoe vindt studenten uitzendbureau Eindhoven een geschikte uitzendkracht?

Wij zijn al jarenlang actief als studenten uitzendbureau in Eindhoven en hebben tijdens deze periode een grote database met studenten opgebouwd. Deze database wordt nog steeds iedere dag uitgebreid met nieuwe studenten. Op de lange termijn verwachten we dat de database meer dan 100,000 studenten zal bevatten die studeren of hebben gestudeerd in Eindhoven. Wanneer u geïnteresseerd bent in het inhuren van een student als uitzendkracht, gaan wij allereerst kijken naar de hoofdtaken van uw onderneming. Daarnaast moet u zelf een vacature creëren die wij gaan matchen met onze database. Na het vinden van de geschikte studenten wordt het CV en de interesses van deze groep handmatig bekeken. Vervolgens vinden er telefoongesprekken plaats en worden de geselecteerde studenten uitgenodigd voor een intake gesprek. Wanneer de betreffende student wordt uitgekozen, wordt deze doorverwezen naar uw bedrijf. Vervolgens beslist u of de student past bij uw bedrijf of dat u een andere uitzendkracht wilt.

Welke kosten brengen jullie hiervoor in rekening?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het inhuren van een student via studenten uitzendbureau Eindhoven betaalt u alleen maar de arbeidsuren die zijn gemaakt door de studenten. De anderen kosten zijn voor rekening van het uitzendbureau. Wij regelen zelf het sollicitatieproces en de administratie. Hiermee nemen we een hoop zorgen uit handen voor de ondernemer, zodat deze zich kan blijven focussen op de kerntaken van zijn onderneming. Vervolgens krijgt de ondernemer eenmaal per maand een factuur met daarop de gemaakte arbeidsuren. Dit wordt gepresenteerd in een handig overzicht, waardoor het voor u altijd duidelijk is hoeveel uren er zijn gemaakt en door welke student.

Overtuigd van de kracht van een studenten uitzendkracht? Ga dan naar onze website voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.