Studenten Uitzendbureau Den Haag

Den Haag is als hoofdstad van Zuid-Holland een plek waar een hoop (internationale) studenten zijn gevestigd. Doordat het politieke orgaan van Nederland, en met het internationaal gerechtshof ook van de wereld, interessante opleiding biedt hebben een hoop studenten zich verzameld om hier te studeren. Deze studenten zijn op meerdere manieren inzetbaar voor uw onderneming en daarnaast bijzonder voordelig vergeleken met andere arbeidskrachten. Door studenten uitzendbureau Den Haag in te schakelen vindt u met gemak de meest interessante studenten voor uw onderneming. Dit doen wij doormiddel van een effectief en doelgericht onderzoek binnen onze database van studenten uit Den Haag.

Hoe werkt zo een studenten uitzendkracht proces precies?

Het inhuren van studenten via ons bureau begint met het kijken naar uw bedrijf en de hoofdtaken. Vervolgens kijken we naar de vacature die u beschikbaar stelt en gaan we op basis hiervan opzoek naar de geschikte studenten. Dit doen wij allereerst door onze database te raadplegen. Deze bestaat uit tien duizenden studenten en mensen die net zijn afgestudeerd. Via een handige zoekmachine gaan we vervolgens handmatige het CV en de interesses van de potentiële bekijken, waarna we een overzicht maken. Deze studenten worden daadwerkelijk gebeld en mogen op een intakegesprek komen met onze recruiters. Op basis van dit gesprek gaan wij kijken welke student geschikt is voor uw onderneming. Deze wordt vervolgens doorverwezen naar uw bedrijf voor een officieel sollicitatiegesprek. Mocht u niet tevreden zijn met deze student dan vinden wij direct een andere.

Studenten en internationaal zaken doen

Door de internationale uitstraling van Den Haag is er een hoog gehalte aan internationale studenten, ook deze zijn opzoek naar een baan. Voor een internationaal bedrijf kunnen deze studenten een schakel zijn voor het bedrijven van handel met andere landen. Zo zijn er bijvoorbeeld grote groepen Chinese studenten actief in Den Haag, die via ons uitzendbureau bij u terecht kunnen komen. Deze studenten kunnen bijvoorbeeld assisteren wanneer het aankomt op inkoop, logistieke en andere communicatie met China of andere Aziatische landen. Al met al kan studenten uitzendbureau Den Haag veel voor uw onderneming betekenen, voor zowel internationale als nationale ondernemingen. Studenten zijn daarnaast uitstekend inzetbaar voor het bijhouden van online marketing en social media activiteiten en andere interne gerelateerde functies. Vaak hebben oudere werknemers moeite om deze technologie te doorgronden en effectief te benutten.

Wat betaal ik voor een studenten uitzendkracht?

Bij studenten uitzendbureau Den Haag hebben wij een innovatieve methode voor het werven van studenten, hierbij behoort vanzelfsprekend ook een verbeterd kostenplaatje. Bij ons bureau betaalt u enkel voor de arbeidsuren die daadwerkelijk worden gemaakt door de studenten. Het selectieproces en andere administratieve kosten worden allemaal door ons gedekt. Maandelijks ontvangt u een factuur met daarop de arbeidsuren, verder hoef tu nergens rekening mee te houden en kunt u zich blijven focussen op de hoofdtaken van uw onderneming.