Studenten Uitzendbureau Breda

Breda is dé studentenstad van Noord-Brabant, en kent onder meer hogescholen en privé scholen. Door dit enorme aanbod heeft de stad een bruisend studentenleven, wat er ook voor zorgt dat er veel slimme koppen rondlopen. Voor uw bedrijf kunnen deze studenten de perfecte schakel zijn voor het vinden van uitzendkrachten. Het gebruiken van traditionele uitzendkrachten neemt immers een hoop kosten met zich mee, terwijl de arbeiders vaak duur zijn en geen actuele kennis hebben. Door studenten in te huren hebt u altijd goedkope arbeiders tot uw beschikking die uw bedrijfstaken kunnen overnemen. Wij geven u meerdere redenen om te kiezen voor Studenten Uitzendbureau Breda.

Kosten en kennis van studenten uitzendkrachten

Kijkend naar de verhouding tussen kosten, productiviteit en kennis zijn studenten de beste oplossing voor iedere onderneming. Doordat zij nog steeds bezig zijn met het leerproces krijgen zij op de universiteit en hogeschool de laatste ontwikkelingen mee en kunnen ze daarnaast creatief denken. De studenten vormen op deze manier een innovatieve schakel binnen uw bedrijf. Daarnaast kunnen ze meehelpen in opkomende sectoren die voor veel van uw medewerkers nog onbekend zijn, denk bijvoorbeeld aan social media en online marketing. Mocht u van plan zijn om hier actief mee bezig te gaan, dan kunnen studenten helpen met de uitvoering. Dit geldt niet alleen voor online activiteiten, maar kan ook gepaard gaan met andere technologieën zoals 3D-printing.

Studenten uitzendbureau Breda belangrijke schakel

Studenten uitzendbureau Breda kan in het proces van het aannemen van een studenten uitzendkracht de belangrijke schakel vormen. Mede door de immense database die wij in bezit hebben kunnen wij eenvoudig een student vinden die past bij uw onderneming. Dit doen wij door specifieke trefwoorden in te vullen in onze database, die vervolgens overeenkomen met studenten. Deze studenten zijn potentieel geschikt voor uw onderneming, maar eerst volgt een handmatig selectieproces. Dit houdt in dat het CV van de student wordt bekeken en er een telefoongesprek plaatsvindt. Wanneer dit is afgerond wordt een selecte groep studenten uitgenodigd om op kantoor te komen praten over het bedrijf. Vervolgens selecteren wij een geschikte student, waarna deze voor een officieel sollicitatiegesprek naar uw bedrijf komt. Wat zijn de kosten hiervan? Het proces is geheel gratis.

Waar betaal ik dan precies voor?

Wanneer u via studenten uitzendbureau Breda een student aanneemt betaalt u alleen maar voor de gewerkte arbeidsuren van deze studenten. U hoeft hier verder geen administratie voor te voeren, aangezien dit allemaal wordt geregeld door ons uitzendbureau. Eenmaal per maand ontvangt u een factuur waarin de arbeidsuren staan opgesteld. Als bedrijf hoeft u dus niet te betalen voor de selectieprocedures en andere administratieve rompslomp. Doordat studenten uitzendbureau Breda een transparante organisatie is vindt u in de factuur een overzichtelijke opgave van de arbeidsuren en de bijbehorende informatie.
Begin vandaag nog met een sollicitatieproces voor het inhuren van het student, alleen zo vindt u eenvoudig een goedkope en effectieve uitzendkracht voor uw onderneming.