Studenten Uitzendbureau Arnhem

Is uw onderneming opzoek naar goedkope en flexibele arbeidskrachten? In dat geval bent u bij een studenten uitzendbureau Arnhem aan het goede adres. Het inhuren van studenten is een strategische beslissing als bedrijf, aangezien u op deze manier slimme en goedkope arbeidskrachten inschakelt. De database van het studenten uitzendbureau Arnhem beslaat meer dan 50,000 studerende uitzendkrachten. Door de flexibele inzetbaarheid en de hoge opleiding zijn studenten uitermate geschikt voor uw onderneming.

Studenten brengen innovatie kennis naar uw bedrijf

Door studenten als uitzendkracht in te schakelen geniet u niet alleen van gedreven en flexibele medewerkers, maar ook van kennis omtrent de nieuwste ontwikkelingen. Studenten zijn, doordat zij bezig zijn met studeren, op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. Deze kennis kan uitstekend van pas komen bij de toekomstvisie van uw bedrijf. Door een student in te huren die een studie volgt die aansluit bij uw branche kunt u deze kennis goed gebruiken. Daarnaast zijn studenten hoog opgeleid, waardoor ze gemakkelijk ingewerkt worden. Bij andere bedrijven zijn we dat studenten uitzendkrachten zich eenvoudig aanpassen aan de bedrijfscultuur en de werkzaamheden snel onder de knie hebben.

Flexibiliteit is gegarandeerd

Studenten zijn flexibel, mede omdat zij werk moeten combineren met hun studie. Voor uw bedrijf kan dit ook voordelen bieden, doordat deze studenten bijvoorbeeld in het weekend werken. Daarnaast zijn de uitzendkrachten ook inzetbaar tijdens de vakanties, waardoor moeilijkheden met conventionele medewerkers worden opgelost.
Uitzendkrachten die studeren gaan ook akkoord met onregelmatige werkdagen. Bedrijven gebruiken de studenten voor onregelmatig werk, zo worden sommige studenten de dag voor het werken pas ingedeeld in het rooster. Er zijn een hoop studenten die deze flexibiliteit fijn vinden en opzoek zijn naar een dergelijke functie.

Voordeel studentenuitzendbureau Arnhem

Door studenten in te huren via studentenuitzendbureau Arnhem geniet u van meer voordelen ten opzichte van andere uitzendbureaus. Wanneer u via ons studenten inhuurt betaalt u alleen voor de gewerkte uren en is er verder geen premie vereist. Daarnaast zijn de werknemers flexibel inzetbaar en kunnen wij u ook op het laatste studenten regelen om voor uw bedrijf te werken.

Studenten kunnen ook worden ingezet in innovatieve branches, zoals social

media en online marketing. Voor oudere werknemers kan er onvoldoende kennis aanwezig zijn over deze onderwerpen, waardoor het lastig kan zijn om deze uit te voeren. In dat geval zijn studentenuitzendkrachten uitermate geschikt.

Geen problemen met administratie

Het inhuren van studenten via ons uitzendbureau staat gelijk aan geen administratieve zorgen. Alle administratie wordt door ons uit handen genomen, waardoor u zonder enige moeite uitzendkrachten kunt inhuren. Vervolgens krijgt u maandelijks een factuur van Studentenuitzendbureau Arnhem, waarin alle informatie en kosten gevonden kunnen worden. De intake gesprekken die worden gehouden met de studenten vinden plaats op ons kantoor, dit scheelt zowel tijd als financiële middelen.

Informeren over de mogelijkheden

Interesse om een student in te huren als uitzendkracht? U kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen of een bericht sturen en vragen naar de mogelijkheden. We helpen u graag met het vinden van geschikte uitzendkrachten.