Wilt u studenten inhuren in de omgeving van Amsterdam?

Op zoek naar een goedkope en slimme kracht voor uw onderneming in Amsterdam of omgeving? Dan kunt u terecht bij Studenten Uitzendbureau Amsterdam! In onze database vindt u meer dan 200.000 studerende uitzendkrachten die graag voor u aan het werk gaan. Studenten zijn voordelig, hoogopgeleid en flexibel inzetbaar en u kunt hier als bedrijf goed van profiteren.

Flexibiliteit en vrijheid

Studenten zijn meestal op zoek naar een flexibele bijbaan die hen veel vrijheid biedt. Soms kunnen ze enkel in de vakantie aan het werk of werken ze in het weekend en willen ze zo nu en dan in overleg een weekend vrij. Als u een van onze uitzendkrachten een flexibele baan kunt bieden met veel vrijheid, kunt u van hen ook veel vrijheid en flexibiliteit terug verwachten.

Het is vaak mogelijk om een student op het laatste moment nog een extra dag in het rooster in te delen en ze kunnen u op deze manier goed helpen bij ziekte van een van de medewerkers. Ook is het mogelijk om onze uitzendkrachten enkel voor een korte periode in te zetten. Studenten Uitzendbureau Amsterdam rekent enkel de daadwerkelijk gewerkte uren aan u door en u zult dan ook nooit teveel betalen!

Kennis van de nieuwste ontwikkelingen

Aangezien onze uitzendkrachten nog studeren, zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen betreffende hun studie. Hier kunt u van profiteren als u een student inhuurt die een studie volgt in dezelfde richting als de branche van uw onderneming. Onze uitzendkrachten zijn hoog opgeleid, waardoor u ze snel en gemakkelijk kunt inwerken.

Uitzendkrachten in diverse branches

Studenten Uitzendbureau Amsterdam heeft een grote database met studenten en u vindt bij ons daarom altijd wel een uitzendkracht met de juiste opleiding! Zo kunt u bij ons terecht voor horeca medewerkers of verzorgenden maar u kunt via ons uitzendbureau eveneens online marketing medewerkers of administratie medewerkers inhuren. Verder vindt u bij ons studenten uitzendbureau helpdesk medewerkers en programmeurs.

Onze manier van werken als studenten uitzendbureau

Studenten Uitzendbureau Amsterdam heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere uitzendbureaus. Het is natuurlijk om verschillende redenen een groot voordeel dat onze database bestaat uit studenten, maar bedrijven zijn ook erg enthousiast over onze manier van werken. U betaalt bij ons bijvoorbeeld alleen voor de gewerkte uren en u zit nergens aan vast. Onze uitzendkrachten kunnen daarom goed worden ingezet voor tijdelijk werk.

Geen administratieve rompslomp

Verder wordt nagenoeg alle administratieve rompslomp door Studenten Uitzendbureau Amsterdam uit handen genomen. U hoeft zich niet bezig te houden met het verlonen van de uitzendkrachten, dit wordt allemaal voor u geregeld. Alle kosten worden door ons in een maandelijkse factuur verwerkt. Ook de intake gesprekken hoeft u niet zelf te voeren. Onze medewerkers gaan namelijk voor u op zoek naar studenten die bij uw vacature(s) passen.

Het inhuren van een studerende uitzendkracht via Studenten Uitzendbureau Amsterdam bespaart u dus veel tijd en is erg gemakkelijk. Wilt u meer weten over de kosten die hierbij gepaard gaan? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!