Studenten Uitzendbureau Amersfoort

Kijkend naar de exponentiële groei van de technologie gaan er een hoop dingen veranderen op de arbeidsmarkt. Deloitte voorspelde al eerder dat binnen 20 jaar maar liefst 3 miljoen bestaande beroepen verdwijnen. Hoe gaan bedrijven om met deze ontwikkelingen en hoe kunt u hier als beroepsbevolking op inspelen? Voor bedrijven is het vanzelfsprekend relevant om te kijken naar de toekomst.

Het inhuren van studenten uitzendkrachten kan hier een belangrijke schakel in spelen. In dit artikel leggen we uit waarom studenten handig inzetbaar zijn.

Flexibele en hoogopgeleide uitzendkrachten

Studenten kunnen het best worden omschreven als flexibele en hoogopgeleide uitzendkrachten. Bedrijven zijn te spreken over het inzetten van studenten, mede omdat ze zich snel aanpassen aan de werkzaamheden en de bedrijfscultuur. Andere medewerkers vinden het over het algemeen wanneer een student bijspringt om de medewerker bij te staan.

Onze huidige klanten zijn zeer te spreken over de inzetbaarheid van studenten en vinden deze vorm van uitzendkrachten efficiënter, voordeliger en eenvoudiger. Daarnaast helpt u de studenten met het verkrijgen van werkervaring tijdens hun studie.

Innovatieve branches meest te spreken over studenten uitzendkrachten

Studenten uitzendkrachten werden allereerst ingezet door de innovatieve branches, zoals social media marketeers en online marketing bedrijven. Zij waren van mening dat het inzetten van studenten niet alleen goedkoper was, maar ook zorgt voor meer kennis en innovatie. Oudere werknemers hebben vaak minder verstand van online marketing, waardoor het lastig is om deze medewerkers in te werken. Daarnaast zijn oudere werknemers ook nog eens duurder voor het bedrijf.

Online marketing bureaus hebben vaak deadlines, waardoor het kan dat het bedrijf op het laatste moment studenten wilt inzetten om de deadline te halen. Door studenten uitzendkrachten te gebruiken kunnen deze wensen eenvoudig worden voldaan.

Doordat studenten flexibel willen werken zijn ze uitermate geschikt om in te zetten tijdens de schoolvakanties en weekenden. Hierdoor bespaart u op de arbeidskosten en kunnen uw werknemers genieten van een welverdiende vakantie.

Geen administratie en sollicitatieprocessen

Kiest u voor het inhuren van een student via studenten uitzendbureau Amersfoort, dan gaan daar een hoop voordelen mee gepaard. Zo heeft u geen administratie nodig, dit wordt volledig uit handen genomen. U krijgt een keer per maand een factuur met daarop de arbeidsuren die gemaakt zijn door de studenten, wij brengen geen andere kosten in rekening.

Het sollicitatieproces met de student wordt door ons verzorgd. Allereerst bekijken we het CV van potentiële kandidaten die een studie volgen die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Vervolgens houden we met de geschikte student een intakegesprek. Wanneer we van mening zijn dat de student past bij uw bedrijf wordt deze doorverwezen naar u. Het enige wat u hoeft te doen is instemmen of de student afwijzen.

Studenten uitzendbureau Amersfoort heeft een grote CV database

Door de online werving activiteiten van ons uitzendbureau hebben wij een enorme database met meer dan 200,000 studenten die u kunnen bijstaan in het vervullen van uw bedrijfsactiviteiten. De database wordt regelmatig geüpdatet en is in staat om met algoritmes de bestanden door te spitten opzoek naar de meest geschikte kandidaten voor uw onderneming.